Contact: (+31) (0) 248119834

Welkom bij Polarprofilters.nl

0 items: € 0,00

Gratis verzendingboven € 50,-

Joby Action Clamp & Locking Arm GoPro Accessoire

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Normale prijs: € 53,99

Aanbiedingsprijs: € 19,99

Snel overzicht

Joby Action Clamp & Locking Arm GoPro Accessoire


Joby Action Clamp & Locking Arm is een handige klem met een stevig trillingsvrije draaimechanisme om een actioncam zoals GoPro Hero 3+ op te plaatsen. Dankzij de Action Clamp met Locking Arm is het mogelijk om een action camera aan ieder oppervlakte te bevestigen zodat je gemakkelijk video-opnamen kunt maken met jezelf in de hoofdrol. Denk hierbij aan actievideo’s tijdens het skateboarden, surfen en mountainbiken. Handige GoPro Accessoire van hoge kwaliteit.
GoPro niet meegeleverd. 


Joby Action Clamp & Locking Arm GoPro Accessoire

Meer afbeeldingen

Productbeschrijving

Action Clamp & Locking Arm (Black/Red)
Joby Action Clamp & Locking Arm is een handige accessoire klem met een stevig trillingsvrije draaimechanisme om een actioncam zoals GoPro Hero 3 op te plaatsen. Dankzij de Action Clamp met Locking Arm is het mogelijk om een action camera aan ieder oppervlakte te bevestigen zodat je gemakkelijk video-opnamen kunt maken met jezelf in de hoofdrol. Denk hierbij aan actievideo’s tijdens het skateboarden, surfen en mountainbiken.


Een trillingsvrije bevestiging voor je GoPro actioncam
Het creatieve merk Joby, bekend van de flexibele Gorillapods biedt met de Action Clamp een interessante uitbreiding van het assortiment. De Action Clamp GoPro Accessoire in combinatie met de Locking Arm is een simpele en slimme oplossing om bijvoorbeeld een GoPro camera te bevestigen aan een fiets, skateboard of surfplank. De Action Clamp met Locking Arm bestaat naast de Action Clamp met Gorillapod Arm. De locking Arm is gegarandeerd ‘vibration-resistant’ en is geschikt om langdurige opnames te maken met je GoPro. Door gebruik van deze handige klem zie je de opnamekwaliteit van je video-opnamen omhoog gaan. Het resultaat is rustig ogende, stabiele beelden van snelle actie.


Handige GoPro accessoire van hoge kwaliteit
Met de Joby Action Clamp en Locking Arm is standaard een bevestigingsplaat ‘Mount for GoPro’ meegeleverd. Ook kan naar wens een andere videocamera of fotocamera worden geplaatst. Aan het uiteinde van de Gorillapod Arm zit daarvoor een ¼” schroefdraad. Alle onderdelen zijn gemaakt van de beste materialen zoals Japans ABS kunststof van medische kwaliteit, Duits TPE rubber en schroeven van roestvrij-staal. De Gorillapod Arm is van dezelfde hoge kwaliteit als de andere prijswinnende producten van Joby (o.a. Gorillapod SLR Zoom, Gorillapod Hybrid en Gorillapod Original). Voor alle Joby producten is twee jaar fabrieksgarantie geldig.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Chesty (Chest Harness) GoPro

Chesty (Chest Harness) GoPro

Normale prijs: € 49,99

Aanbiedingsprijs: € 39,99

Head strap + QuickClip GoPro

Head strap + QuickClip GoPro

Normale prijs: € 24,90

Aanbiedingsprijs: € 14,95

GoPro 3-Way Grip - Arm - Tripod Statief

GoPro 3-Way Grip - Arm - Tripod Statief

Our Price: € 84,00
GoPro Bag Pack (5 stuks)

GoPro Bag Pack (5 stuks)

Our Price: € 20,99